Bekijk hier onze livestream setup en de mogelijkheden die wij aanbieden zoals: meerdere camera’s, microfoons, belichting, logo’s, powerpoints, overlays, graphics, inbellen en nog veel meer. Wilt u graag meer weten en bekijken hoe wij uw evenement kunnen aanpakken, dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen

Met onze vier professionele camera's kunnen we in alle omstandigheden het beste beeld bieden. We hebben kabels tot 40m lang zodat het evenement en controlestation gemakkelijk gescheiden kunnen worden. Met onze verschillende lenzen kunnen we zowel close-ups als brede shots faciliteren.

Professionele Camera's

Professionele Sony videocamera’s Full HD 1080p en 4K Bereik tot 50m
twee personen die puzzelstukken in elkaar steken

We kunnen uw livestream probleemloos integreren in bijna elk online video platform. Verder is het ook mogelijk naar meerdere platformen tegelijk te streamen om uw bereik te maximaliseren.

Vlekkeloze Integratie

Zoom
Skype, Microsoft Teams
Youtube, Twitch, Facebook
Meerdere streams tegelijk
Custom platform met RTMP support

mobiele camera op monopod tijdens livestream

Bij een online event is dynamiek ontzettend belangrijk. Daarom beschikken we over een mobiele camera met operator om de unieke hoeken vast te leggen. De statische camera's kunnen van op afstand bediend worden door ons pan-tilt-zoom systeem.

Dynamische Beelden

Camera operatoren
Mobiele camera (wireless)
Gimbal voor stabilisatie

spreker gefilmd met grote softboxen ter belichting

Goede belichting is even belangrijk als een goede camera. Wij hebben allerlei soorten verlichting zodat u van uw beste kant in beeld komt.

Belichting

Krachtige lampen
Grote softboxen

Elke situatie heeft zijn eigen microfoon. Wilt u uw stem isoleren van het omgevingsgeluid dan hebben wij meerdere studiomicrofoons. Wilt u het geluid van heel de ruimte opvangen, dan hebben we hiervoor ook de nodige apparatuur.

Audio

Draadloze microfoons
Connecties voor externe systemen

tekening van verschillende personen die videobellen

Soms kunnen niet alle sprekers fysiek aanwezig zijn op uw evenement. Door via Zoom in te bellen kunnen wij dit vlekkeloos verwerken in de rest van de livestream. Zo kunnen sprekers toch vanop afstand deelnemen aan het evenement.

Inbellen

Gasten laten inbellen
Communicatie in twee richtingen
Vlotte interactie tussen mensen online en mensen ter plaatse

Vooraf opgenomen materiaal kan gemakkelijk afgespeeld worden tijdens de livestream. Een korte video tijdens een overgang, introductie of een pauze zorgt ervoor dat de livestream nooit saai is.

Integratie video & afbeeldingen

Intro video
Vooraf opgenomen video’s
Slideshows en afbeeldingen

beeld met naamkaartje van persoon

Door graphics en overlays te gebruiken zorgen we voor een persoonlijke touch. Zo komt uw naam of logo extra goed in beeld.

Graphics

Logo’s
Naamkaartjes
Titels
Overgangen
Timers

De regie van de livestream gebeurt aan ons controlestation. Hier hebben we een live zicht op alle vier de camera's en wordt met een preview beslist welk beeld we als volgende laten zien.

Naadloos mixen

Tot 8 camera’s
Live preview van alle camera’s
Full HD opnames van iedere camera

presentatie met picture in picture mode

Wij kunnen de presentatie rechtstreeks van uw laptop overnemen. De powerpoint is vooraan zichtbaar voor de spreker ter ondersteuning. Dankzij 'picture in picture' is het mogelijk om de powerpoint en spreker tegelijk in beeld te brengen.

Presentatie

Powerpoint
Picture in picture
Live voorbeeld voor spreker
Andere (vb. live Twitter feed)

Al het beeldmateriaal komt samen op onze krachtige desktop computer, verbonden met bekabeld internet. Zo kunnen we ons controlestation op elke locatie opzetten en betrouwbaar beeld streamen zonder haperingen.

Processing

Krachtige desktop PC
Bekabeld internet (lange kabel mogelijk)

tekening van interactieve virtuele interface

Om de aandacht van het publiek er bij te houden is het mogelijk om tal van interactieve functies te gebruiken zoals chat, Q&A, polls, virtuele post-it borden en nog veel meer.

Interactie

Chatten (privé en publiek)
Q&A (met stemmen)
Polls
Quiz