Portfolio

Eerdere livestream opdrachten

Hieronder kan u enkele fragmenten terugvinden van eerdere livestreams. Onderstaande fragmenten geven een goed beeld van de professionele livestreams die wij kunnen opzetten. Elke livestream is met onze mobiele setup gefilmd. Verder kan u naast de fragmenten telkens enkele belangrijke elementen terugvinden die in het fragment getoond worden. 

StartUp WarmUp

Een evenement van Leuven Value Network waarop verschillende startups hun verhaal kwamen brengen. Broadkastr stond in voor de opname van de pitches, zodat de startups deze met partners en investeerders konden delen na het evenement.

KICK Incubator Track

Een interactieve workshop voor KU Leuven KICK. Dit fragment geeft een voorbeeld van een studio setup, toont de impact van onze lichtsetup, en de mogelijkheden met Picture-in-Picture.

Student Startup Trip

Het startevenement van de Student Startup Trip, een internationaal initiatief om ondernemende studenten te inspireren. Dit fragment toont de mogelijkheden met onze mobiele setup, alsook het gebruik van een surround microfoon voor de Q&A. 

CleanTech Challenge

Het startevenement van de CleanTech Challenge van AFD Leuven en AFT Leuven. Dit fragment toont de mogelijke dynamiek tussen presentator en panelleden, en een interactieve Q&A waarbij de mensen thuis vragen inzenden. 

Women in Tech

Het jaarlijkse Women in Tech evenement van AFT Leuven. Dit fragment toont de creatieve mogelijkheden van een mobiele camera, Picture-in-Picture en het gebruik van een zij-podium voor de presentatoren.

Info Event AFC, AFD, AFT

Het info event van AFC Leuven, AFD Leuven en AFT Leuven. Dit fragment toont de integratie van vooraf opgenomen video’s in een livestream, alsook het gebruik van overlays voor de sprekersnamen.

Benieuwd hoe wij van uw online evenement een succes kunnen maken? U kan vrijblijvend een offerte aanvragen, of ons contacteren om uw activiteit te bespreken. Indien uw activiteit een andere insteek heeft dan bovenstaande voorbeelden, bekijken wij deze ook graag. We hebben een jong, dynamisch team en gaan graag een nieuwe uitdaging aan.