vzw
aanbod

BROADKASTR is zelf ooit ontstaan als spin-off van een VZW. Natuurlijk geven wij graag terug aan gelijkaardige organisaties. Wij hanteren een non-profit tarief zodat u voordeliger met ons aan de slag kan. 

Our values

Wij zorgen er steeds voor dat we inzicht krijgen in wat de klant van ons verwacht. We beperken het technische ‘jibber jabber’ tot een minimum:  we gaan in dialoog over wat u voor ogen heeft, u kan ons vertrouwen met de rest.

Verenigingen

Verenigingen hebben tal van activiteiten die baat hebben bij audiovisuele ondersteuning: belangrijke wedstrijden van sportverenigingen, het jaarlijkse flagship event van een collectief, of het samenrijgen van live beelden op een groot scherm voor een publiek ter plaatse. Alles kan ook worden opgenomen, zodat u achteraf het evenement kan herbeleven of met de originele beelden aan de slag kan.

 

Studentenorganisaties

In Leuven werken we samen met enkele studentenorganisaties om ook voor hen kwalitatieve livestreams toegankelijk te maken. Zo hielpen we tijdens de pandemie verschillende organisaties uit de nood en zorgen we er ook in de toekomst voor dat studentenorganisaties een groter publiek kunnen bereiken. Studentenorganisatie in of buiten Leuven? Contacteer ons gerust voor een verkennend gesprek. 

Een partner voor lange termijn

Hebt u een recurrent initiatief waarvoor u audiovisuele ondersteuning of een livestream nodig heeft? Vraag bij het verkennend gesprek zeker naar een pakket-optie. Bent u op zoek naar een onderaannemer om onze service in die van u te integreren? Ook hier luisteren we graag naar de mogelijkheden.